Over Lock’nRoll

Met ruim 35 jaar ervaring durven we te stellen dat Lock’nRoll dé specialist is op het gebied van rolhekken, -luiken en -deuren. Naast eigen productie met moderne werkplaats voor assemblage en montage beschikt Lock’nRoll ook over eigen transportmiddelen. Lock’nRoll is een VCA gecertificeerd bedrijf en aangesloten bij brancheorganisatie Romazo als onderdeel van de Metaalunie.

Herman Brinkman is oprichter en eigenaar van Lock’nRoll beveiligingsrolluiken

Kennis & innovatie

De kracht achter het succes van Lock’nRoll is onze expertise én de tijd die wij steken in het ontwikkelen van nog betere en veiligere rolluiksystemen. Of het nu gaat om inbraakwering, vandalisme, geluid- of brandwering….er is altijd een oplossing met de juiste techniek mogelijk.

Flexibel & snel

Voor zowel kleine als grote rolluikprojecten leveren wij realistische oplossingen op maat. Daarbij maken wij uw wensen samen inzichtelijk en zorgen we voor een optimaal resultaat. Omdat we samenwerken met een breed netwerk van specialisten kunnen wij altijd snel en flexibel schakelen.

Export

De door Lock’nRoll vervaardige (transparante) beveiligingsrolluiken worden via wederverkopers in heel Europa geïnstalleerd. Met veel ervaring op gebied van montage is Lock’nRoll in staat een kant en klaar rolluikpakket aan te leveren solide verpakt op maatwerk pallet. Voor het afsluiten van winkelunits in winkelcentra is Lock’nRoll ook buiten de landsgrenzen een betrouwbare partner.

Maatschappelijk ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) betekent voor Lock’nRoll dat bij al onze beslissingen de gevolgen voor mensen binnen en buiten ons bedrijf en het milieu een belangrijke rol spelen. Daaraan geven we invulling door zoveel mogelijk materiaal te recyclen en kiezen we bewust voor materialen die het milieu minder belasten. Bovendien bieden wij meerwaarde aan opdrachtgevers, medewerkers, zakenpartners en samenleving. Gezondheid en veiligheid is voor ons prioriteit. Wij streven ernaar een positieve bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap.