Diensten

Lock’nRoll levert niet alleen betrouwbare rolluiken en – hekken, maar neemt u ook graag het jaarlijks onderhoud uit handen. Goed onderhoud zorgt ervoor dat u nog langer plezier heeft van uw investering. Ook bij schade aan uw rolluik of -hek kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat u nooit voor een ‘dichte’ deur kom te staan. 

Onderhoud
Tijdens het jaarlijkse onderhoud checken onze zeer ervaren monteurs uw rolluik of -hek op maar liefst 25 punten. Na de onderhoudsbeurt ontvangt u een uitgebreide rapportage (NEN13241-1) en een sticker als waarborg voor uzelf en uw verzekering. Daarnaast voeren we op uw verzoek eventuele aanpassingen uit. Denk aan het instaleren van bedieningen of het monteren van extra sloten.

Onderhoud levert u naast een goedwerkend rolluik of -hek nog veel meer voordelen op. We zetten ze hier kort voor u op een rijtje:
– u krijgt korting op uw servicenota;
– u kunt gebruikmaken van onze servicedienst buiten de reguliere werktijden;
– wij voeren onderhoud uit aan alle merken en modellen;
– vrijwel alle onderdelen hebben we in ons magazijn op voorraad. We kunnen problemen dus direct voor u oplossen;
– snel herstel bij aanrijdingsschade en na ramkraak.

Een onderhoudscontract bij Lock’nRoll past beslist binnen uw budget. We sluiten deze af voor een jaar. Het is mogelijk om het contract op ieder gewenst moment op te zeggen.

Keuringen

Bedrijfsmatige beveiligingsrolluiken dienen ieder jaar gekeurd te worden volgens de Europese Norm EN13241-1. Er vind een verplichte registratie plaats van de uitgevoerde keuring, bij een controle beschikt u zo altijd over de juiste gegevens.

Advies

Lock’nRoll bedenkt maatwerk oplossingen voor iedere situatie. Ondersteuning is mogelijk met inbouwdetails, bestekteksten en tekenwerk. Op zoek naar alternatieve oplossingen of vragen over inbraakwerendheid van bestaande rolluiken, neem contact met ons op.

Eigen productie

Op industrieterrein Donkersloot Noord beschikt Lock’nRoll over een moderne werkplaats waar alle producten op maat vervaardigd kunnen worden. Er is capaciteit voor metaalbewerking door middel van cnc boren en snijden, laswerk, ponsen en zetwerk.

Montage

Lock’nRoll beschikt over vakkundige en ervaren monteurs die op locatie het beveiligingsrolluik installeren. Uiteraard beschikken de monteurs over de vereiste papieren zoals VCA, GPI en certificaat schaarhoogwerker.