Telefoon: 0180 82 03 80


OFFERTE AANVRAGEN

Sectionaaldeuren

Lock’nRoll heeft de juiste oplossing in industriële deuren en levert hoogwaardige sectionaaldeuren van Alpha Deuren International. Deze Nederlandse deurenfabrikant levert jaarlijks ruim 50.000 sectionaaldeuren wereldwijd. 

Een sectionaaldeur wordt opgebouwd uit panelen (sectie’s) met een hoogte van ca. 500mm, deze panelen rollen niet op, maar schuiven in zijdelingse rails langs het plafond omhoog. Alle panelen vormen een deurblad wat door middel van uitgebalanceerde torsieveren met behulp van een elektromotor op en neer beweegt.

Op plaatsen waar een geïsoleerde afsluiting vaak voorzien van loopdeur (lage drempel) of volledige beglazing (daglicht) noodzakelijk is, wordt een sectionaaldeur toegepast.

Dit type deur wordt elektrisch aangedreven en standaard voorzien van onderloopbeveiliging. De aandrijving is zowel in 1 Phase 230Volt als in 3 Phase 400Volt leverbaar.

Standaard hebben de geïsoleerde stalen panelen een dikte van 40mm, optioneel is 60mm leverbaar. Kleurafwerking in een groot aantal standaard RAL kleuren mogelijk.

In geval van doorzicht (showroom, werkplaats) met optimaal daglicht gebruik worden er volbeglaasde panelen toegepast.

ook leverbaar: brandwerende sectionaaldeuren

SECTIONAALDEUR + BEVEILIGINGSROLLUIK

Lock’nRoll heeft veel ervaring in het beveiligen van (bestaande) sectionaaldeuren door middel van stalen beveiligingsrolluiken. Montage is in veel gevallen zowel aan de buitenzijde tegen de gevel of juist aan de binnenzijde achter de sectionaaldeur mogelijk. In eigen werkplaats worden de benodigde aanpassingen gemaakt voor een veilige en bedrijfszekere werking.

enkele voorbeelden van deze combinatie;