Telefoon: 0180 82 03 80


OFFERTE AANVRAGEN

Sloten & Vergrendeling

Principe grondslot

Principe grondslot

Om er zeker van te zijn dat uw rolhekken in een buitensituatie optimaal vergrendeld worden adviseren wij de montage van grondsloten.

Een grondslot wordt ter plaatse ingebouwd (geboord en verlijmd), afhankelijk van de breedte van het rolhek worden er één (midden) of meerdere grondsloten gemonteerd.

Zijgeleidersloten worden aan weerzijde van het rolluik op de zijgeleiders gemonteerd (gelast), door het plaatsen van de sloten wordt er met behulp van een afsluitbare pen een blokkering in de zijgeleiding gemaakt. Het rolluik wordt hiermee optimaal vergrendeld.

Een espagnoletslot wordt ingebouwd in het rolluikpantser en heeft door middel van 2 slotstangen die uitschuiven een vergrendeling in de zijgeleiding, op slot is het rolluik hiermee hermetisch vergrendeld.

Voor al deze vergrendelingen geldt dat in combinatie met een elektrisch bedienbaar rolluik u eerst het slot dient te ontgrendelen alvorens het rolluik te openen. Om het vergrendelen te vereenvoudigen is het ook mogelijk om elektrische pen-sloten te monteren. De meegeleverde besturing zorgt ervoor dat bij het bedienen van een elektrisch rolluik de sloten automatisch ontgrendelen.

Voorbeeld grondslot, zijgeleidersloten en espagnoletslot