Telefoon: 0180 82 03 80


OFFERTE AANVRAGEN

Noodstroom voorziening

noodstroomaccu-ups-230volt-rolluiken

230Volt UPS rolluik wachtstand systeem

In geval van een stroomstoring biedt een 230Volt Noodstroomaccu of UPS uitkomst. Er is dan gedurende een korte periode voldoende stroom aanwezig om uw rolluik of rolhek te openen/sluiten. Een noodstroomaccu dient jaarlijks te worden gecontroleerd en iedere 2 jaar dienen de batterijen te worden vervangen voor een bedrijfszeker gebruik.

Nadeel is dat na enkele uren de standaard noodstroomvoorziening niet meer over voldoende capaciteit beschikt, voor meer bedrijfszekerheid kiest u de door Lock’nRoll speciaal voor beveiligingsrolluiken ontwikkelde oplossing;


Noodstroomvoorziening met uitgestelde werking

Om problemen met de capaciteit van de accu’s te voorkomen na een langdurige stroomstoring (meestal beschikken de accu’s dan niet meer over voldoende spanning om het rolluik te openen) is er dé oplossing; UPS noodstroomvoorziening met uitgestelde werking ofwel met een wachtstand, waarbij de accu’s  op afstand met de bijgeleverde handzender worden geactiveerd. Met andere woorden zodra u besluit het rolluik te bedienen na een stroomstoring komt de noodstroomvoorziening “tot leven” en wordt automatisch de vereiste stroomtoevoer geleverd met als resultaat dat rolluik altijd elektrisch kan worden geopend en/of gesloten.