Telefoon: 0180 82 03 80


OFFERTE AANVRAGEN

Bedrijfsprofiel

Lock’nRoll is een klein (= het nieuwe groot) en flexibel bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige beveiligingsrolluiken. Professionele rolluiken zijn de ideale bouwkundige beveiliging tegen inbraak, vandalisme, geluidsoverlast of brand. Vanuit Ridderkerk wordt er landelijk gewerkt voor professionele opdrachtgevers in de Bouw, Retail, Interieurbouw en voor (semi) overheidsinstellingen. Daarnaast exporteert Lock’nRoll naar landen als Duitsland, Engeland, België en Noorwegen.  Lock’nRoll is VCA* gecertificeerd.

Herman Brinkman

Algemeen directeur Herman Brinkman heeft 30 jaar ervaring als het om beveiligingsrolluiken gaat. Ervaring die is opgedaan zowel op de werkvloer, de werkvoorbereiding als ook in de verkoop van inbraakwerende rolluiken en rolhekken. Deze vakkennis wordt regelmatig overgedragen aan verzekeraars, brandweer en cursisten van de beveiligingsrolluiken opleiding aan het ROC. Daarnaast wordt er veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van nog betere en veiligere rolluiksystemen. Of het nu gaat om inbraakwering, vandalisme, geluid- of brandwering er is altijd een oplossing met de juiste rolluiktechniek mogelijk.

Eind 2015 zijn we verhuisd naar de Keurmeesterstraat 29 op industrieterrein Donkersloot Noord, op deze locatie is er voldoende ruimte voor productie, assemblage en opslag van inbraakwerende rolluiken en rolhekken. Ons bedrijfspand is goed bereikbaar en voor het veilig laden en lossen van lange lengtes (> 6 meter) beschikken wij over een reachtruck.

Keurmeesterstraat 29

Keurmeesterstraat 29