Telefoon: 0180 82 03 80


OFFERTE AANVRAGEN

Parkeergarage rolhekken

Parkeergarage rolhekken van Lock’nRoll zijn de ideale oplossing voor kleinschalig parkeergarages tot maximaal ca.30 gebruikers. Dit type rolhekken heeft een compacte inbouw met optimale beveiliging en ventilatie. Onze parkeergarage rolhekken garanderen 250.000 bewegingen door gebruik van hoogwaardig en slijtvast materiaal. Diverse voorzieningen aan het rolhek zorgen voor minimale geluidsoverdracht. Compacte inbouw van rolpakket boven de opening, minimale vrije hoogte volgens NEN2443 is 2100 mm.

Lock’nRoll levert een compleet systeem bestaande uit een inbraakwerend stalen rolhek voorzien van een betrouwbare aandrijving die geschikt is voor veelvuldig gebruik.

Een parkeergarage rolhek wordt altijd turn-key door ons opgeleverd, een 230 / 400 Volt voeding is voldoende. Wij zorgen voor de complete installatie die standaard is voorzien van alle wettelijke knelbeveiligingen, verkeerslichten (eenvoudige voorrangsregeling) en aansluitmogelijkheid voor CO2 of ontruimings-installatie.

Inrijden: via meegeleverde afstandsbediening. deze bestaat uit een ontvanger met losse (code) handzenders. Knop indrukken en het rolhek opent automatisch.
Uitrijden: via meegeleverde voertuigdetector aan plafond. Zodra de auto wordt gedetecteerd, opent het rolhek. Het hek sluit automatisch (tijd is instelbaar).

 

Impressie

LocknRoll rolhek Genderingen
Parkeerrolhek-met-loopdeur1
Parkeergaragerolhek
Parkeergaragedeur-met-loopdeur
Parkeergaragerolhek-toebehoren
Rolhek-LR20-parkeergarage
Rolhek-parkeergarage1
Parkeergaragerolhek met loopdeur en deurautomaat