Telefoon: 0180 82 03 80


OFFERTE AANVRAGEN

Industriële Roldeuren

Industriële roldeuren voor bedrijfsmatig gebruik zijn leverbaar in enkelwandige of dubbelwandige (geïsoleerde) uitvoering. Roldeuren worden compact ingebouwd met oprolpakket direct boven de opening. In geval van schade zijn de lamellen waar het deurblad uit opgebouwd is eenvoudig en voordelig te vervangen. LocknRoll roldeuren zijn ook snellopend leverbaar.

De tijd van rammelende stalen roldeuren hebben we al lang achter ons gelaten. Kenmerken van de huidige generatie roldeuren zijn:

  • geruisarm
  • stabiel
  • optimale afdichting (rondom kunstof afdichtingen)

Goede redenen om te kiezen voor een maatwerk roldeur in plaats van een standaard overheaddeur. Onze roldeuren zijn inbraakwerend en standaard voorzien van elektrische aandrijving met diverse bedienings- en (knel-) beveiligingsmogelijkheden.

Uw keuze voor bedrijfs roldeur

Compact

Oprolpakket wordt compact boven de opening gemonteerd. Afhankelijk van de openingshoogte volstaat 550 mm als bovenruimte. Bij toepassing van kraanbanen is gebruik van een roldeur de ideale oplossing.

Grote afmetingen

Het deurblad is opgebouwd uit enkel- of dubbelwandige (geïsoleerd) profielen die uit 1 lengte worden vervaardigd. Hiermee is het mogelijk om breedtes tot 15 meter uit 1 overspanning af te sluiten. In geval van windbelasting worden stormhaken gemonteerd.

Geluids- Isolerend

Bij keuze voor dubbelwandige profielen is, afhankelijk van de vulling, een geluids- isolerend effect te verkrijgen. De waardes kunnen oplopen tot ruim 30dB geluidreductie en een isolatie K waarde van 2,4W.

Voordelen

Snellopend

Door toepassing van frequentie geregelde aandrijvingen met soft start/stop functie is het mogelijk om de deur met meer dan 1 meter per seconde te openen! Ideaal voor snelverkeer waarbij de roldeur de voordelen van een stevig deurblad en snel openen en sluiten combineert.

Inbraakwerend

De opbouw uit enkel- of dubbelwandige profielen zorgt voor een solide geheel. De techniek vertoond veel overeenkomsten met de traditionele beveiligingsrolluiken.

Herstel bij schade

Het deurblad is opgebouwd uit onderling scharnierende profielen (lamellen met ca. 100mm hoogte). Deze profielen kunnen in geval van schade relatief eenvoudig 1 voor 1 worden vervangen.

Afwerking

Kleuren

Standaard is verzinkt staal of aluminium. Optioneel is ieder gewenste RAL kleur mogelijk. Om beschadigen als gevolg van op-afrollen te beperken wordt de kleurafwerking altijd zowel aan de binnen- als buitenzijde aangebracht.

Gebruik van kunststof bekleding

De toegepaste rolluikprofielen zijn aan de binnenzijde te “bekleden” met kunststof. Hiermee wordt het mogelijk om bij hoge gebruiksfrequenties en openingssnelheden de profielen duurzaam en geruisarm te laten functioneren.

Doorzicht / Ventilatie

Het aanbrengen van kunststof doorkijkvensters op ooghoogte is mogelijk. Indien ventilatie vereist is kunnen er sparingen in de profielen worden aanbracht voor luchtdoorlaat. Voor optimale latei afdichting kan er aan de bovenzijde van het deurblad een rubber afdichtingsprofiel worden gemonteerd.