Telefoon: 0180 82 03 80


OFFERTE AANVRAGEN

Brandwerende schuifdeuren

Brandwerende schuifdeuren hebben een compacte inbouw. Dit is een beproefd concept en is getest op 60 minuten brandwerendheid. De brandwerende schuifdeuren zijn zowel in EW als in EI versie leverbaar. In een brandwerende schuifdeur kan tevens een geteste loopdeur zonder drempel worden gemonteerd. Het is ook mogelijk om brandwerend glas (beperkte afmetingen) te plaatsen in het deurblad.

Kenmerken van brandwerende schuifdeuren

Elementopbouw

Constructie bestaande uit:

  • Frame van stalen koker profielen gevuld met steenwol.
  • Panelen bekleed met staalplaat.
  • De mogelijkheid is aanwezig om een gecertificeerde loopdeur (zonder drempel, mits dagmaatopening > 2400mm) in het deurblad te bouwen.
Aandrijving

Handbedienbaar met 24Volt remmagneet voor koppeling BMI. Elektrisch bedienbaar met 1 druk op de knop, optioneel uitvoering voor veelvuldig gebruik (snel openen en sluiten)

Bediening

Handbediening door middel van kom-greep gemonteerd in het deurblad.

Bouwkundige voorzieningen

Er dient zich aan 1 zijde van de af te sluiten opening voldoende zijruimte te bevinden om het deurblad in geopende toestand te kunnen parkeren. Aan de bovenzijde dient, afhankelijk van de deurafmetingen ca. 350mm vrije bovenruimte te zijn. Er zijn geen voorzieningen op de vloer noodzakelijk. Bovenrail kan aan de wand of plafond worden afgehangen.

Hulpstukken / Opties / Accessoires

Koppeling met de brandmeldcentrale (BMI) zorgt voor automatisch, gecontroleerd, sluiten na brandmelding. Het deurblad kan in ieder gewenste RAL kleur worden afgewerkt. Naast een loopdeur zonder drempel, is het ook mogelijk om brandwerend glas in het deurblad te monteren om zo doorzicht in de wand te creëren.

Brandwerendheid / Efectis

Voorzien van testrapport voor 60 minuten brandwerendheid, uitvoering EW of EI (straling). Ook grotere afmetingen zijn gecertificeerd (extrapolatie) leverbaar.

Afwerking

Standaard afwerking is staal verzinkt (senzimir staaplaat). Optioneel zijn de platen te poedercoaten in ieder gewenste RAL kleur. Ook in fraai roestvaststaal leverbaar.