Telefoon: 0180 82 03 80


OFFERTE AANVRAGEN

Brandwerende schuifdeuren

Brandwerende schuifdeuren hebben een compacte inbouw. Dit is een beproefd concept en is getest conform EN 1634-1 door Efectis Nederland op 60 minuten brandwerendheid. Onze brandwerende schuifdeuren zijn zowel in EW 120 minuten als in EI(1) 60 minuten uitvoering leverbaar. Maximale afmetingen is een dagmaat opening van maar liefst 5000 x 5000 mm.

Uiteraard voldoen onze schuifdeuren aan alle eisen rondom de CE markering conform EN 16034.

Door gewijzigde regelgeving in het kader van de CE (EN 16034) zijn niet alle schuifdeur uitvoeringen leverbaar, informeer naar de mogelijkheden.

Kenmerken van brandwerende schuifdeuren

Elementopbouw

Constructie bestaande uit:

  • Frame van stalen koker profielen gevuld met steenwol.
  • Panelen bekleed met staalplaat.
  • De mogelijkheid is aanwezig om een gecertificeerde loopdeur (zonder drempel, mits dagmaatopening > 2400mm) in het deurblad te bouwen.
Aandrijving

Handbedienbaar met 24Volt remmagneet voor koppeling BMI. Elektrisch bedienbaar met 1 druk op de knop, optioneel uitvoering voor veelvuldig gebruik (snel openen en sluiten)

Bediening

Handbediening door middel van kom-greep gemonteerd in het deurblad.

Bouwkundige voorzieningen

Er dient zich aan 1 zijde van de af te sluiten opening voldoende zijruimte te bevinden om het deurblad in geopende toestand te kunnen parkeren. Aan de bovenzijde dient, afhankelijk van de deurafmetingen ca. 350mm vrije bovenruimte te zijn. Er zijn geen voorzieningen op de vloer noodzakelijk. Bovenrail kan aan de wand of plafond worden afgehangen.

Hulpstukken / Opties / Accessoires

Koppeling met de brandmeldcentrale (BMI) zorgt voor automatisch, gecontroleerd, sluiten na brandmelding. Het deurblad kan in ieder gewenste RAL kleur worden afgewerkt. Naast een loopdeur zonder drempel, is het ook mogelijk om brandwerend glas in het deurblad te monteren om zo doorzicht in de wand te creëren.

Brandwerendheid / Efectis

Voorzien van testrapport voor 60 minuten brandwerendheid, uitvoering EW of EI (straling). Gecertificeerd tot dagmaat : 5000 mm x 5000 mm (breedte x hoogte)

Afwerking

Standaard afwerking is staal verzinkt (sendzimir staalplaat). Optioneel zijn de platen te poedercoaten in ieder gewenste RAL kleur. Ook in fraai roestvaststaal leverbaar.