Telefoon: 0180 82 03 80


OFFERTE AANVRAGEN

Brandwerende overheaddeuren

NIEUW: Vanaf heden zijn er ook een brandwerende overheaddeuren leverbaar. De brandwerende overheaddeuren zijn opgebouwd uit geïsoleerde panelen en zijn succesvol getest op EI 60 minuten brandwerendheid.

Kenmerken van brandwerende overheaddeuren

Elementopbouw

Constructie bestaande uit:

  • Dubbelwandige stalen panelen op gebouwd uit kokerprofielen met brandwerend plaatmateriaal bekleed.
  • Verzinkt stalen rails met loopwielen. Frame voorzien van bij brand opschuimend materiaal.
  • Inhaaksysteem met vlambalk over de volle breedte van de deur ter plaatse van de latei.
Aandrijving

Elektrisch bedienbaar met 230V-400Volt zelfsluitende aandrijving. Geschikt voor dagelijks gebruik en automatisch sluitend in geval van brand. Speciale aandrijving door middel van hydrauliek is mogelijk. Bij toepassing in PGS 15- ruimtes wordt er een explosieveilige ATEX aandrijving gemonteerd, hiermee kan de gehele deur ATEX worden gecertificeerd.

Bediening

Gekoppeld aan brandmeldcentrale of voorzien van lokale rook-warmtemelders (aan weerszijde van de opening) sluit de deur automatisch in geval van brand, dagelijkse bediening met drukknop – en/of sleutelschakelaar.

Bouwkundige voorzieningen

Volgens het standaard overheaddeur principe schuift deurblad langs plafond. Afwijkende railsystemen als verticaal heffend en daklijnvolgend zijn leverbaar.

Hulpstukken / Opties / Accessoires

Om doorzicht in het deurblad te verkrijgen is het plaatsen van brandwerende beglazing mogelijk. Onderloop of knelbeveiliging kan onder aan het deurblad worden gemonteerd. Indien automatisch sluiten kunnen er optische (zwaailamp, knipperlicht) of akoestische (sirene) accessoires worden gemonteerd.

Brandwerendheid / Efectis

Getest volgens de laatste normen voor de hoogst haalbare brandwerendheid op gebied van bedrijfsdeuren. Brandwerend EI60 minuten, tweezijdig getest volgens EN 1634-1. Zeer geschikt voor risicovolle objecten met hoge vuurbelasting zoals PGS-15 ruimtes.

Afwerking

Door middel van poedercoating zijn de vlakke panelen in ieder gewenste RAL kleur leverbaar.